Ammattilaisille

MLL:n Satakunnan piirin perhekeskustoiminta perustuu kuntakumppanuuteen, paikallisyhdistysten toteuttamaan vapaaehtoistoimintaan sekä piirien vapaaehtoistoiminnan ammatilliseen ohjaukseen. Teemme ja kehitämme aktiivista yhteistyötä sekä tuotamme tietoa ja alueellista toimintaa yhteistyössä mm. kuntien, koulujen ja varhaiskasvatuksen kanssa. 

Koulutukset

Piirin tavoitteena on jakaa osaamistaan niin vapaaehtoistoimijoille kuin ammattilaisillekin. Vapaaehtoisille, paikallisyhdistyksille ja kouluille suunnatuista koulutuksista on kerrottu toimintakohtaisesti. Ammattilaisille suunnattuja koulutuksia voi tilata piiriltä erikseen. 

Kuntakumppanuus

Lapsuus- ja nuoruusiän olosuhteet vaikuttavat olennaisesti myös myöhempään terveyteen ja hyvinvointiin. Lapset ja nuoret ovat oman arkensa parhaita asiantuntijoita. Heitä tulee kuulla kunnan palveluissa ja päätöksenteossa.

Katso myös

 

Sataperhe

Sataperhe kehittää vapaaehtoistyöhön perustuvaa tukihenkilö- ja perheverkosto-toimintaa lasten, nuorten ja lapsiperheiden tarpeisiin.

Ystäväksi maahanmuuttajaäidille

Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnassa etsitään suomea puhuvia naisia ystäviksi maahan-muuttajanaisille. Toimintaan ovat tervetulleita kaikki naiset.

Tukihenkilö- ja tukiperhetoiminta

MLL:n vapaaehtoiset tukiperheet tarjoavat tavallisille lapsiperheille tärkeän tukiverkon, silloin kun lapsilla ei esimerkiksi ole isovanhempia tai 
muita turvallisia aikuiskontakteja omien vanhempien lisäksi.