Eron edessä -illat

Eron edessä -illat on tarkoitettu eroa suunnitteleville tai eron jo kokeneille lasten vanhemmille, sosiaali-, terveys-, ja kasvatusalan ammattilaisille sekä kaikille asiasta kiinnostuneille.

Tilaisuuksien tavoitteena on jakaa eroon liittyvää tietoa siten, että erityisesti lapsen etu tulee elämänmuutoksessa nähdyksi ja kuulluksi. Iltojen paikkakunnat ja aiheet vaihtelevat ja ne ovat avoimia kaikille yli kuntarajojen. Illat organisoidaan yhteistyössä kuntien ammattilaisten kanssa ja niitä järjestetään vuosittain 4-5. Tulevien iltojen ajankohdat, paikat ja aiheet löydät alta. 

Tulevat illat Satakunnan alueella

Perhe vs. parisuhde -ilta 12.11. 

Perhe vs. parisuhde -illassa käsitellään lapsiperheen pulmia ja solmuja lapsen, lapsiperhearjen ja parisuhteen näkökulmasta. Illan kantavana ajatuksena on, ettei erosta puhuminen tarkoita vielä eroa, vaan yhdessä keskustellen voidaan miettiä, miten tästä eteenpäin jatketaan. Tule kuuntelemaan ja halutessasi jakamaan omia mietteitäsi! Ilta on suunnattu kaikille asiasta kiinnostuneille ja se järjestetään tiistaina 12.11. klo 17.30-19.30 Ulvilan seurakunnan kirkkotuvassa. Ilta järjestetään yhteistyössä MLL:n Satakunnan piirin, Ulvilan seurakunnan ja Ulvilan kaupungin kanssa. Illan asiantuntijana toimii Porin Teljän seurakunnan perhediakoni ja parineuvoja Satu Katila. 

Ilmoittautumiset kahvituksen ja lapsiparkin vuoksi 04.11. mennessä: Matleena Niekka p. 050 359 6107 tai matleena.niekka@mll.fi