Vanhempainkahvilat

Vanhempainkahvilat on tarkoitettu kaikille lasten vanhemmille, sosiaali-, terveys-, ja kasvatusalan ammattilaisille sekä asiasta kiinnostuneille.

Tilaisuuksien tavoitteena on jakaa vanhemmuuteen ja parisuhteeseen liittyvää tietoa siten, että erityisesti lapsen etu tulee nähdyksi ja kuulluksi. Iltojen paikkakunnat ja tarkemmat aiheet vaihtelevat ja ne ovat avoimia kaikille yli kuntarajojen. Illat organisoidaan yhteistyössä kuntien ammattilaisten kanssa ja niitä järjestetään vuosittain 4-5. Tulevien iltojen ajankohdat, paikat ja aiheet löydät alta. 

Tulevat illat Satakunnan alueella

Miten voivat parisuhteet lapsiperheiden arjessa?  

Illassa käsitellään lapsiperheen pulmia ja solmuja lapsen, lapsiperhearjen ja parisuhteen näkökulmasta. Tule kuuntelemaan ja halutessasi jakamaan omia mietteitäsi! Ilta on suunnattu kaikille asiasta kiinnostuneille ja se järjestetään keskiviikkona 4.3.2020 klo 17.30-19.30 Ulvilan seurakunnan kirkkotuvassa. Ilta järjestetään yhteistyössä MLL:n Satakunnan piirin, Ulvilan seurakunnan ja Ulvilan kaupungin kanssa. Illan asiantuntijana toimii Porin Teljän seurakunnan perhediakoni ja parineuvoja Satu Katila. 

Ilmoittautumiset kahvituksen ja lapsiparkin vuoksi 24.2.2020 mennessä: Matleena Niekka p. 050 359 6107 tai matleena.niekka@mll.fi