Tietoa piiristä

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Satakunnan piiri on vahva alueellinen lapsi-, nuoriso- ja perhepoliittinen vaikuttaja ja lapsen oikeuksien edistäjä. Toiminnan taustalla ovat MLL:n aatteellinen tarkoitus, arvot ja päämäärät sekä ihmisoikeudet, erityisesti lapsen oikeuksien sopimuksessa turvatut ihmisoikeudet ja perustuslaissa turvatut perusoikeudet. MLL:n Satakunnan piirin toiminta-alueena on koko Satakunta. Piirin alueella toimii 31 paikallisyhdistystä ja vuoden 2018 syksyllä jäseniä oli yhteensä 4070. Piirin toiminta perustuu asiantuntemukseen ja ammatillisesti ohjattuun vapaaehtoistyöhön. Piiritoimistossa Porissa työskentelee sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisia. Piirin viime vuosien toimintakertomukset löydät ladattavina tiedostoina sivun alalaidasta.

Piirin yhteystiedot

Mannerheimin Lastensuojeluliiton