Tule mukaan

MLL:n jäsenenä tai vapaaehtoisena olet lasten asialla. MLL järjestää koko perheelle kivaa tekemistä ja tarjoaa mahdollisuuden tehdä hauskaa ja mielekästä vapaaehtoistyötä lasten hyväksi.  Tukemalla työtämme olet mukana vaikuttamassa lasten ja perheiden hyvinvointiin sekä rakentamassa kanssamme lapsiystävällistä yhteiskuntaa.  

On monta tapaa tukea MLL:n työtä lasten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin parantamiseksi. Liittymällä jäseneksi tai ryhtymällä vapaaehtoiseksi olet mukana mahtavassa joukossa, jonka kanssa yhdessä saamme enemmän aikaiseksi! 

Liity jäseneksi

MLL:n jäsenenä olet mukana rakentamassa Suomea, jossa lapsuutta arvostetaan ja lasten hyvinvointi on kaikkien yhteinen asia. Jäsenenä saat Lapsemme-lehden kaksi kertaa vuodessa suoraan kotiin ja olet oikeutettu moniin muihin jäsenetuihin.    

Lahjoita

Jokaisella lapsella on oikeus hyvään lapsuuteen. Tukemalla työtämme autatte meitä toimimaan lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin turvaamiseksi.

Tule vapaaehtoiseksi

Ovatko lasten, nuorten ja perheiden asiat sinulle tärkeitä? Haluatko olla mukana osallistumassa työhön lasten, nuorten ja perheiden puolesta? MLL:n vapaaehtoisena olet tärkeä osa perheiden tukiverkkoa.