Liity Jäseneksi

MLL:n jäsenenä olet mukana rakentamassa Suomea, jossa lapsuutta arvostetaan ja lasten hyvinvointi on kaikkien yhteinen asia. Jäsenenä saat Lapsemme-lehden kaksi kertaa vuodessa suoraan kotiin ja olet oikeutettu moniin muihin jäsenetuihin. Listauksen kaikista valtakunnallisista jäseneduista löydät MLL:n keskusjärjestön verkkosivuilta. Näiden lisäksi paikallisyhdistyksillä on omia jäsenetujaan jotka vaihtelevat yhdistyksittäin. MLL:n jäsenyys on helppo tapa osoittaa olevansa pienen puolella. 

MLL:n jäsenenä kuulut automaattisesti oman asuinalueesi paikallisyhdistykseen. Voit myös halutessasi valita jonkin muun paikallisyhdistyksen. Jäsenmaksu on yhdistyskohtainen (keskimäärin 25 euroa/v) ja alle 18-vuotiaan jäsenyys ilmainen. Liittymislomakkeita saat piirin toimistolta tai kysymällä suoraan oman alueesi paikallisyhdistykseltä. Voit liittyä jäseneksi myös sähköisesti MLL:n kattojärjestön omien nettisivujen kautta. 

MLL:n keskusjärjestö pitää paikallisyhdistysten puolesta keskitettyä jäsenrekisteriä jäsenmaksujen laskutusta, jäsenlehden ja -kirjeiden postitusta sekä muuta yhteydenpitoa varten. Tietoja ei ilman jäsenen suostumusta luovuteta järjestön ulkopuolelle. Rekisteriseloste on saatavilla keskusjärjestöltä ja omalta paikallisyhdistykseltäsi.

Yksityishenkilöiden lisäksi sekä yritykset että yhteisöt voivat halutessaan ryhtyä piirin kannatusjäseniksi. Lisätietoa kannatusjäseneksi ryhtymisestä saat täältä.