MLL:n Satakunnan piirin syyskokous 8.12. klo 18 alkaen

23.11.2020

Kokoukseen ovat tervetulleita osallistumaan kaikki MLL:n Satakunnan piirialueen paikallisyhdistysten jäsenet, piirihallituksen luottamushenkilöt sekä piirin henkilökunta.

 
Äänioikeus piirin kokouksessa on paikallisyhdistyksen valtuutuksen saaneilla edustajilla. Muistattehan tarkistaa jäsenraportista (kutsun ohessa liitteenä) yhdistyksenne jäsenmäärän sekä tuoda kokoukseen täytetyn ja allekirjoitetun valtakirjan tai toimittaa sen allekirjoituksineen skannattuna piirin toiminnanjohtajalle jaana.hietakangas@mll.fi ennen kokouksen alkua. 
Piirihallituksesta on erovuorossa vuosittain noin 1/3. Piirin syyskokouksessa valitaan uusia luottamushenkilöitä piirihallitukseen kaudelle 2021-2023. Paikallisyhdistykset voivat tehdä luottamushenkilöehdotuksia ja toimittaa ne sähköpostilla piirin toiminnanjohtajalle jaana.hietakangas@mll.fi 4.12.2020 mennessä. Tarkemmat tiedot ja ohjeet kokouskutsun oheisesta liitteestä. 


Ilmoittautumiset viimeistään perjantaina 4.12 piirin sähköpostiin satakunnan.piiri@mll.fi tai tekstiviestillä toiminnanjohtajalle numeroon 050 3205520. 
Ilmoittautumisen tietoihin nimi, paikallisyhdistys/ muu sekä maininta, osallistutko kokoukseen paikan päällä piiritoimistolla vai zoom-etäyhteydellä. Etäyhteydellä osallistujille toimitetaan zoom-linkki viimeistään kokouspäivän 8.12 aikana siihen sähköpostiosoitteeseen, josta ilmoittautuminen on tehty, ellei ilmoittautumisen yhteydessä muuta ole mainittu.