Tule meille lastenhoitajaksi - avoimia työpaikkoja

13.5.2020

Hakuaika 14.-31.5.2020

MLL:n Satakunnan piiri tarjoaa lapsiperheille arjen tukea sekä vapaaehtoistoimintaa kaiken ikäisille. Piiritoimistolla Porissa työskentelee tällä hetkellä 10 sosiaali- terveys- ja kasvatusalan ammattilaista.

Organisoimme vapaaehtoistoimintaa ja monimuotoista varhaisen tuen toimintaa lapsiperheille koko Satakunnan alueella. Olemme verkostoituneet monialaisesti ja moniammatillisesti ja yhteistyökumppaneitamme ovat kunnat, seurakunnat, muut järjestöt sekä paikalliset yritykset. Porin kaupunki myönsi MLL:n Satakunnan piirille avustusta maksuttoman lastenhoidon järjestämiseen porilaisille lapsiperheille loppuvuodeksi 2020.

Haemme nyt tekijöitä määräaikaisiin tuntityösuhteisiin, toimimaan lastenhoitajina lapsiperheissä Porin alueella kesä – joulukuun ajan 2020. Lastenhoitajan tehtävänä perheissä on huolehtia lasten kokonaisvaltaisesta hoidosta ja huolenpidosta itsenäisesti työnantajan ja asiakasperheen ohjeiden mukaisesti.

Hakijan tulee olla 18-vuotta täyttänyt työtön työnhakija. Hakijalta ei edellytetä alan koulutusta, koulutamme tehtävään. Hakijalta edellytetään kokemusta lasten hoidosta ja huolenpidosta, ulospäinsuuntautuneisuutta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä aktiivista ja innostunutta työotetta. Eduksi katsotaan lisäksi erityistaidot oman koulutuksen tai harrastusten kautta, jota voi virikkeenä lasten kanssa työskentelyssä hyödyntää, kuten liikuntalajit, käsityöt, valokuvaus yms. Oman auton käyttömahdollisuus lisää työmahdollisuuksia.

Haastatteluun kutsutaan hakemusten perusteella. Haastatteluun voidaan kutsua jo hakuaikana sekä viimeistään viikolla 23 (1.-5.6.2020)

Haastatteluiden kautta tehtävään valitut koulutamme tehtävään. Palkaton koulutusjakso toteutetaan 8.-12.6.2020 päiväsaikaan klo 9-15 Porissa MLL:n Satakunnan piirin toimitiloissa. Tehtävään valituilta tarkistetaan rikostaustaote lasten kanssa toimimiseksi.

Työ alkaa kesäkuun lopulla ja päättyy viimeistään 31.12.2020. Tehtävän palkkaus määräytyy sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen mukaan. Työajat ovat lähtökohtaisesti päivisin klo 08-18 välillä, ei sunnuntai- tai muita arkipyhäpäiviä. Viikoittaiset työtunnit määräytyvät perheiden tarpeiden ja tilausten mukaan, enimmillään 40 tuntia viikossa. Valituilla hakijoilla on tämän vuoden jälkeen mahdollisuus jatkaa MLL:n lastenhoitotoiminnassa, jossa perhe toimii hoitajan työnantajana.

Lisätietoja voi kysellä ja hakemuksen toimittaa sähköpostitse jaana.hietakangas@mll.fi  Vapaamuotoinen hakemus tulee jättää viimeistään 31.5.2020 klo 16 mennessä. Arvostamme luovaa ja monipuolista hakemusta, josta hakijan osaamisen ja motivaation voi tunnistaa.