Tulevat perehdytykset

Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toimintaan mukaan lähtevät suomea puhuvat vapaaehtoiset naiset saavat vapaaehtoistoimintansa tueksi perehdytyksen. Perehdytys pitää sisällään teemoja vapaaehtoisena toimisesta, maahanmuutosta ja vuorovaikutuksesta sekä toiminnan käytännöistä. Perehdytys ei velvoita toimintaan ja on osallistujille maksuton. Jätä  lomakkeella yhteystietosi ja toiveesi, millä alueella voisit toimia ystävänä maahanmuuttajaäidille. Olemme sinuun yhteydessä!

Koulutuksen jälkeen jokaisen toimintaan mukaan lähtevän kanssa sovitaan yksilötapaaminen, jossa käydään läpi toiveita ja ajatuksia.


SEURAAVA KOULUTUS

ti 12.10. klo 17-20

Paikka: Antinkatu 8 Pori

Tietosuoja: Lomakkeella kerätään tietoja (esim. nimi ja yhteystiedot) MLL:n Satakunnan piirin Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toimintaa varten. Tiedot ovat toimintaan mukaan tulemisen kannalta välttämättömiä. Tiedot viedään MLL:n Satakunnan piirin järjestelmään. Käsittelemme tietojasi aina huolellisesti ja luottamuksellisesti. Sinulla on oikeus tarkastaa sinusta kerätyt tiedot.

Olen ymmärtänyt yllä olevan tekstin tietosuojasta ja annan luvan tässä antamieni tietojen tallentamiseen ystävätoimintaa varten. *