Tulevat perehdytykset

Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toimintaan mukaan lähtevät suomea puhuvat vapaaehtoiset naiset saavat vapaaehtoistoimintansa tueksi perehdytyksen, joita järjestetään säännöllisesti ympäri Satakuntaa. Perehdytys pitää sisällään teemoja vapaaehtoisena toimisesta, maahanmuutosta ja vuorovaikutuksesta sekä toiminnan käytännöistä. Perehdytys ei velvoita toimintaan ja on osallistujille maksuton. Jätä yhteystietosi ja toiveesi lomakkeella, millä alueella voisit toimia ystävänä maahanmuuttajaäidille. Olemme sinuun yhteydessä!


Tällä lomakkeella voit jättää yhteystietosi, jos olet kiinnostunut toimimaan vapaaehtoisena maahanmuuttajaäidin ystävänä. Olemme sinuun yhteydessä perehdytykseen liittyen.

Tietosuoja: Tämän lomakkeen täyttämällä annan MLL:n Satakunnan piirille luvan näiden tietojen tallentamiseen ja säilyttämiseen. Minulla on oikeus tarkistaa itseäni koskevat tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua ja pyytää tietojeni poistamista.

Olen ymmärtänyt yllä olevan tekstin tietosuojasta ja annan luvan tässä antamieni tietojen tallentamiseen ystävätoimintaa varten. *