Sähköiset palvelut

Apua eroon-chat - Apuaeroon.fi

Chatissa voi keskustella eroon liittyvistä asioista, esimerkiksi eron pohtimisesta, vanhemmuuteen ja lapsiin liittyvistä palveluista, erosta selviämisestä, eron jälkeisestä vanhemmuudesta ja lasta koskevista sopimuksista ja lapsen huomioimisesta.

Erokriisin omahoito-ohjelma - Mielenterveystalo.fi

Kolmivaiheinen omahoito-ohjelma juuri eronnelle tai eron keskellä olevalle. 

Miesten erokoulu - Väestöliitto

Tämä nettikurssi on suunnattu eroa suunnitteleville ja eron kokeneille miehille. Kurssi auttaa erosta selviämisessä ja tunteiden kanssa pärjäämisessä. Kurssi tukee hyvää isyyttä eron jälkeen.

Perhepulman ajanvarauschat - Väestöliitto

Onko sinulla vanhemmuuteen, lasten kasvatukseen, ihmissuhteisiin tai seksuaalisuuteen liittyviä huolia, joista haluaisit jutella?

 020 774 9800 YVPL - Yhden Vanhemman Perheiden Liitto Ry

Eroinfopäivystys ma-to 10.00-16.00 ja ke 10-19

Kun haluat keskustella siitä kuinka lapsen elatusapu lasketaan, lapsen asuminen, huolto ja tapaamiset muualla asuvan vanhempansa kanssa järjestetään eron jälkeen, soita anonyymisti Eroinfo-numeroon. Voit olla myös suoraan yhteydessä liiton asiantuntijoihin.

Erosta Elossa – erokeskustelua miehille | Tukinet

Erosta Elossa – erokeskustelua miehille on avoin keskusteluryhmä, johon kaikki Tukinettiin rekisteröityneet kävijät voivat osallistua ja keskustella miesten erokriisiin liittyvistä kysymyksistä.

Vanhempana eron jälkeen verkkokurssi - Apuaeroon.fi

Kurssi on suunniteltu eronneille ja eroa pohtiville vanhemmille. Verkkokurssin suunnitteluun ja testaukseen on osallistunut eronneita vanhempia.

Kurssi suoritetaan itsenäisesti ja omaan tahtiin.

Kurssi sisältää tieto-osioita, pohdintatehtäviä ja harjoituksia, Vanhemmuus eron jälkeen-testin sekä Lapsen oikeudet erossa-testin.

Satakunta – Vanhempien chat ja videot – En jaksa

Perheasiantuntijan chat
Ma-Pe 14-17 | To 14-22
Täysin anonyymi. Maksuton ja pieniinkin huoliin. Voit jättää myös kiireettömän yhteydenottopyynnön, jolloin sinuun ollaan yhteydessä puhelimitse.

Duo Divorce Online Course - FAMILIA (familiary.fi)

Familia ry:n englanninkielinen sähköinen eroinfopaketti kahden kulttuurin liitoista eronneille. Familia ry:n sivuilta löydät neuvontaa kahden kulttuurin parisuhteeseen, perhe-elämään ja vanhemmuuteen liittyvissä kysymyksissä. 

Eroauttaminen - Suomen Kasper ry

Tarjolla materiaalia vanhemmille ja lapsille tukemaan erosta puhumista ja sen käsittelyä kotona. Nuorille löytyy myös omia verkkotehtäviä. Ammattilaisille koulutusta. 

Tukea ja apua - MIELI ry

Keskusteluapua kriiseissä ja vaikeissa elämäntilanteissa matalalla kynnyksellä ja ilman lähetettä. Kriisipuhelin:

09 2525 0111 Kriisipuhelin päivystää suomeksi 24 tuntia vuorokaudessa. Voit soittaa nimettömästi ja luottamuksellisesti. Sivustolta löydät myös Mieli KriisiChatin.