Eroryhmät

Eroryhmiä lapsille, nuorille ja vanhemmille järjestetään Satakunnan alueella, ensisijaisesti hankkeen yhteistyökuntien alueilla (Porin perusturva, Kessote ja Huittinen). 

Eroryhmissä osallistujat saavat mahdollisuuden käsitellä eroon liittyviä asioita toisten saman kokeneiden kanssa ammattilaisten tuella. 

Erityisesti tavoitteina on lapsen/nuoren tunteiden ilmaisun ja puheeksi ottamisen helpottuminen vanhempien erotilanteessa sekä vanhempien ymmärryksen lisääntyminen lapsen tai nuoren kokemuksista arjen muutoksissa. 

Vanhempien erovertaisryhmät painottuvat yhteistyövanhemmuuden vahvistamiseen ja yksinäisyyden vähentämiseen. 

Haluatko lisää tietoa eroryhmistä? 

Eroryhmistä vastaava työntekijä: 
Anniina Ahlfors 
puh. 050 552 9923, 
anniina.ahlfors@mll.fi

Seuraava ABC-vanhemmuusryhmä eroa harkitseville ja eroperheiden vanhemmille alkaa marraskuussa 2022!

Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

Oletko 3-12-vuotiaan lapsen vanhempi? Oletko eronnut, tai harkitset eroa? Haluatko vahvistaa suhdetta omaan lapseen? Jos vastasit kyllä, tämä avoin ja maksuton, tutkittuun tietoon perustuva vanhemmuusryhmä voisi olla juuri Sinun juttusi!

ABC-menetelmän tavoitteena on parantaa lapsen ja vanhemman välistä suhdetta. Sen sisältö perustuu lasten oikeuksien yleissopimukseen ja vankkaan tutkimustietoon lapsen ja vanhemman välisen suhteen rakentamisesta.

Ryhmätapaamisten tarkoituksena on, että vanhemmat voivat materiaalin pohjalta valita itselleen sopivat ja tarpeelliset kasvatussisällöt. Vanhemmat pohtivat omaa vanhemmuuttaan, tutustuvat tutkimustietoonlapsen kehityksestä ryhmän vetäjien johdolla ja saavat vertaistukea ryhmässä. Ryhmään mahtuu noin 10 osallistujaa/ ryhmä.

Ryhmä toteutetaan etäyhteyksin Zoom-taustalla. Saat linkin tapaamisiin ilmoittautumisen jälkeen.