Vanhempainkahvilat

Vanhempainkahvilat on tarkoitettu kaikille lasten vanhemmille, sosiaali-, terveys-, ja kasvatusalan ammattilaisille sekä asiasta kiinnostuneille.

Tilaisuuksien tavoitteena on jakaa vanhemmuuteen ja parisuhteeseen liittyvää tietoa siten, että erityisesti lapsen etu tulee nähdyksi ja kuulluksi. Iltojen paikkakunnat ja tarkemmat aiheet vaihtelevat ja ne ovat avoimia kaikille yli kuntarajojen. Illat organisoidaan yhteistyössä kuntien ammattilaisten kanssa ja niitä järjestetään vuosittain 4-5. Tulevien iltojen ajankohdat, paikat ja aiheet löydät alta.

Tulevat illat Satakunnan alueella

Hei sinä murrosikäisen nuoren vanhempi!

Tervetuloa nuorten vanhemmille suunnattuihin vanhempainkahviloihin!

Vertaistuellisissa illoissa yhteisen keskustelun alustajina toimivat MLL Satakunnan piirin perhetoiminnan koordinaattori Anniina Ahlfors ja Euran perhekeskuksen hanketyöntekijä Selja Sillantaka.

Tarjoamme osallistujille iltapalan sekä leffaliput. Seuraamme ajantasaisia koronaohjeistuksia ja varaudumme järjestämään tilaisuudet tarvittaessa myös etänä.

Paikka: Euran kohtaamispaikka

Tiistaina 2.11. klo 17.30-19.00 keskustelua rajojen asettamisesta nuorelle

Tiistaina 9.11. klo 17.30-19.00 keskustelua murrosikäisen vanhemmuudesta ja vanhemman omasta jaksamisesta.

Ilmoittaudu mukaan iltaan

Lisätietoja: