Tule meille lastenhoitajaksi - avoimia työpaikkoja

21.8.2020

Hakuaika: jatkuva

MLL:n Satakunnan piiri tarjoaa lapsiperheille arjen tukea sekä vapaaehtoistoimintaa kaiken ikäisille. Piiritoimistolla Porissa työskentelee tällä hetkellä 10 sosiaali- terveys- ja kasvatusalan ammattilaista.

Organisoimme vapaaehtoistoimintaa ja monimuotoista varhaisen tuen toimintaa lapsiperheille koko Satakunnan alueella. Olemme verkostoituneet monialaisesti ja moniammatillisesti ja yhteistyökumppaneitamme ovat kunnat, seurakunnat, muut järjestöt sekä paikalliset yritykset. Porin kaupunki myönsi MLL:n Satakunnan piirille avustusta maksuttoman lastenhoidon järjestämiseen porilaisille lapsiperheille loppuvuodeksi 2020.

Haemme nyt tuntityöntekijöitä määräaikaisiin tuntityösuhteisiin, toimimaan lastenhoitajina lapsiperheissä Porin alueella elo – joulukuun ajan 2020. Lastenhoitajan tehtävänä perheissä on huolehtia lasten kokonaisvaltaisesta hoidosta ja huolenpidosta itsenäisesti työnantajan ja asiakasperheen ohjeiden mukaisesti.

Hakijan tulee olla 18-vuotta täyttänyt. Hakijalta ei edellytetä alan koulutusta, koulutamme tehtävään. Hakijalta edellytetään kokemusta lasten hoidosta ja huolenpidosta, ulospäinsuuntautuneisuutta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä aktiivista ja innostunutta työotetta. Eduksi katsotaan lisäksi erityistaidot oman koulutuksen tai harrastusten kautta, jota voi virikkeenä lasten kanssa työskentelyssä hyödyntää, kuten liikuntalajit, käsityöt, valokuvaus yms. Oman auton käyttömahdollisuus lisää työmahdollisuuksia.

Haastatteluun kutsutaan hakemusten perusteella ja hakemuksia käsitellään päivittäin arkipäivisin. Tehtävään valituilta tarkistetaan rikostaustaote lasten kanssa toimimiseksi.

Työ alkaa heti ja päättyy viimeistään 31.12.2020. Tehtävän palkkaus määräytyy sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen mukaan. Työajat ovat vaihtelevat ma-la klo 08.00 - 21.00 välillä. Viikoittaiset työtunnit määräytyvät perheiden tarpeiden ja tilausten mukaisesti.

Lisätietoja voi kysellä ja hakemuksen toimittaa sähköpostitse jaana.hietakangas@mll.fi