Tule meille töihin!

6.6.2017

Haemme Mannerheimin Lastensuojeluliiton Satakunnan piiriin kahta

Hankekoordinaattoria

Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) Satakunnan piiri ry edistää toimialueellaan lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia tehden laajamittaista yhteistyötä alueen muiden toimijoiden kanssa. Piirin toiminta-alueella on 31 paikallisyhdistystä, joissa on n. 4 100 henkilöjäsentä.

MLL Satakunnan piiri hakee Sataperhe – hankkeeseen kahta hankekoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen. Sataperhe- tukihenkilötoiminnasta ja perheverkostoista voimaa Satakuntaan- hanke on STEAn Kaikille eväät elämään – avustusohjelman rahoittama kaudelle 1.7.2017-30.6.2020.

Hankkeessa vähennetään eriarvoisuutta koordinoimalla tukihenkilötoimintaa lasten ja perheiden pariin Satakunnan maakunnassa. Toiminta perustuu ammatillisesti ohjattuun tukihenkilötoimintaan, jossa tuetaan lasten, nuorten ja lapsiperheiden arkea vapaaehtois- ja vertaistoiminnan keinoin. Samalla vahvistetaan järjestöjen keskinäistä yhteistyöverkostoa.

Työ sisältää vapaaehtoisten kouluttamista, ohjausta ja tukisuhteiden koordinointia sekä yhteistyötä muiden alueellista järjestöjen ja kuntatoimijoiden kanssa. Työhön liittyy vahvasti viestintä, kehittämis-, raportointi sekä mallintamistehtäviä. Vapaaehtoisten koulutukset ja tapaamiset ovat pääosin iltaisin sekä lauantaisin ja lisäksi toiminta on maakunnallista, joten työ edellyttää liikkumista ja oman auton käyttöä.

Etsimme moniammatilliseen ja innovatiiviseen työyhteisöömme sosiaali-, terveys-, tai kasvatusalan ammattilaisia, joilla on järjestö- ja vapaaehtoistoiminnan työkokemusta sekä lapsiperheitä koskevan palvelurakenteen ja tuen asiantuntemusta. Arvostamme kouluttaja- ja ryhmänohjauskokemusta sekä vanhemmuuteen ja lapsen kehitykseen liittyvää asiantuntemusta. Lisäksi odotamme joustavaa, itsenäistä ja kehittävää työotetta, hyviä verkostoitumis-, neuvottelu- ja viestintätaitoja sekä paineensietokykyä.

Lähetä hakemuksesi ja CV torstaihin 15.6.17 klo 13 mennessä osoitteella jaana.hietakangas@mll.fi tai MLL Satakunnan piiri, Antinkatu 8, 2800 PORI. Sähköpostin otsikko/kuoreen merkintä ”hankekoordinaattori”. Emme palauta hakemuksia. Haastattelut ovat keskiviikkona 21.6.17 iltapäivällä, ellei painavasta syystä toisin sovita.

WWW-osoite https://satakunnanpiiri.mll.fi/

Yhteystiedot Toiminnanjohtaja Jaana Hietakangas p. 0503205520 jaana.hietakangas@mll.fi ,  lisätietoja myös puheenjohtaja Johanna Aalto p. 0505879788

Työpaikan osoite Antinkatu 8, 28100 Pori

Palkkaus Sosiaalialan järjestöjen TES